Snälla, snälla (Caroline af Ugglas, "Snälla, snälla 750,- 1 storväxt man en mindre växtâ Årets mest utskrattade sångnummer! En monolog som garanterar skratt. Sketch som följs av kort sång. Ena tjuven är lite eljest och den andra tjuven är "hjärnan" bakom allt. Raggartanterna Tanterna Hilda, Sally och Svea har blivit raggare och har Elvis-peruker, skinnväst osv. Revyarna i Tors?s Tel Vimeo Video m/ Pass: Revy2012 Blondinbellor S?ngtext p? Meghan Trainor - All About That Bass Handlar om alla tjejer som lever p? att visa upp sig i sociala medier Aldrig framf?rd Blondinen var med i Semifinal. Melodi: Dancing Queen - abba. Klappar till mej Sång som sjungs av två barn som väntar på tomten - var och en på sitt eget sätt. 2 Pensionären En gammal man har för första gången varit utomlands på Sun Wing Center. Tyvärr lika aktuell idag som 2002 när den framfördes i Björborevyn 2002 Sjung om studentens lyckliga dar Vissa personer kan visst fortsätta vara studenter i all evighet utan att ens gå ut gymnasiet. Jag gillar inte duetter. Kvotering Sketch för fem aktörer Hur ska det gå till när alla grupper ska kvoteras in i styrelser?

Träffa ledsagare naken i halmstad

Hur nu det gick till. God morgon Sketch för tre personer, varav två speakerröster. Jag är din man Paroditext till sången Du är min man. Nominerat till bästa nummer i Blekinge. Monolog där Tore är tillbaka och har börjat på gym. Mycket kort sketch, men kan göras längre genom att bilens dörr gått i baklås så aktörerna måste krångla sig ut genom sidorutan. Uttagen till Revy-SM i Piteå. Det finns det bara ett sätt att ta reda. Sketch med många skratt 7 roller. Mamma vet bäst En alltid lika aktuell sketch om invandrarfientligheten i vårt samhälle. Kan lätt anpassas till egen ort. Uttagningen sker via en "Idol-uttagning" där det pratas som dagens GPS gör.

Utskällningen En minst sagt irriterad gäst kommer till receptionen för att klaga. Kvinnan som öppnar tror att det gäller grannen i våningen ovanför. 2017-10 Närproducerat En riktigt rolig sketch som utspelar sig på ett mycket lokalt och lantligt bonna-SPA med den återvändande klassiske revyfiguren Gunnar i högform. En stege och exemplifiering. Mel: Skona mitt hjärta. Lev här och nu (Elton John "Can you feel the love tonight 750,- 2-3 pers Snygg stämsång med en text som talar direkt till hjärtat. En bilägare går in för att besiktiga sin bil, men kommer ut med ett par nya byxor. Drömjobbet Sketch/sång för tre-fyra aktörer. En kopp kaffe Antal skådespelare: 2 personer Beskrivning: Hur svårt kan det vara att köpa en helt vanlig kopp kaffe? Att bygga en fasad Sång för ett antal aktörer En mer seriös sång om SD:s snabba omvandling från ett gäng rakade skallar till på ytan prydliga riksdagsledamöter. Vemtjänsten En sketch för fyra personer om problemet med att hemtjänsten inte har tid. Sjungs av en kvinna, till Carly Simons melodi You're So Vain. Skriven på melodin "Hej Paula". .


Social massage kostym nära örebro


Publiken skrattar åt ordleken men sätter skrattet i halsen när man förstår allvaret i texten. Mobila förskolor där barn bussas runt har blivit en trend. 78-K-ordet Sketch för tre aktörer. Smittad av Dramaten Sketch för två aktörer. Numret utspelar sig i boxningsringen och numret består av ett 10-tal av våra mest kända amerikanska musikallåtar. Ja, vad sägs om Jönköpings Posten? En skrattar omotiverat, en utstöter omotiverade ord, en dansar omotiverat, osv. Sportreportern Den mobil motesplatsen se skoghall snabbpratande sportreportern med bisittare refererar matchen mellan stadens politiker och ett motståndarlag. Stor, stark och 87 år gammal. Gripande, effektfull och aktuell. Banken Antal skådespelare: 2 personer Beskrivning: Vad exakt är det de gör på bankkontoren nuförtiden? En modern missförståndsskech som tävlade i Revy-SM 2007.